poniedziałek, 10 marca 2014

ŚMIETANOWY DIP ZE SZCZYPIORKIEM I CZOSNKIEM






















Idealny dodatek do pikantnie przyprawionych mięs, kurczaka i pieczonych ziemniaków :)

przepis i zdjęcie:


SKŁADNIKI:
  • 125 g śmietany 12 %
  • pół pęczka szczypiorku
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz

PRZYGOTOWANIE:

Szczypiorek i czosnek drobno siekamy, następnie mieszamy ze śmietaną i doprawiamy.


2 komentarze:

  1. Przychodzę z odsieczą :DD
    Iza...to jest ta przyprawa..dla mnie świetna.

    http://www.kamis.pl/Produkty/Specialite/M%C5%82ynki-Specialite/Przyprawa-do-dan-slodkich.aspx

    OdpowiedzUsuń
  2. w takim razie zapisuję ją na listę zakupów i wymyślam jakiś fajny przepis :)

    OdpowiedzUsuń