Podziwiam szeroką wiedzę kulinarną blogerki. Popieram stosowanie oleju rzepakowego, bo jest on rzeczywiście najwartościowszy. Dodam uwagę dot. technologii przygotowania bułki tartej do polania brukselki i innych jarzyn. Należy najpierw na suchej patelni lekko zrumienić bułkę, a potem dodać masło. Powodzenia!
Iza ładne kąski kurczaka :)
OdpowiedzUsuńCiekawe danie :)
OdpowiedzUsuńChętnie bym spróbowała :)
Mniam, smakowity obiad. Na kurczak z ryżem zawsze mam ochotę! :)
OdpowiedzUsuńPodziwiam szeroką wiedzę kulinarną blogerki.
OdpowiedzUsuńPopieram stosowanie oleju rzepakowego, bo jest on rzeczywiście najwartościowszy.
Dodam uwagę dot. technologii przygotowania bułki tartej do polania brukselki i innych jarzyn. Należy najpierw na suchej patelni lekko zrumienić bułkę, a potem dodać masło.
Powodzenia!